POLITIKA PRIVATNOSTI

Posetom našem sajtu www.autodelovibeograd.rs prihvatate naše uslove korišćenja, politike privatnosti i zaštite podataka.

Znajte da:

Sve informacije koje unesete na naš Web site ili ih dostavite na bilo koji drugi način, prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.
Informacije koje nam obezbeđujete koristimo kako bismo odgovorili na Vaše zahteve, za prilagođavanje buduće kupovine za Vas, unapređenje naše on-line prodavnice i komunikacije sa Vama.
Lične podatke koje prikupljamo, omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o izvršenoj kupovini, novim proizvodima, akcijama i predstojećim događajima.
Poruke marketinške prirode ćete dobijati samo ako ste prilikom registracije odabrali opciju da želite da primate promo ponude!
Lične podatke takođe možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice.
Ukoliko imate pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, prikupljanjem ili obradom podataka ili iz nekog razloga, želite da povučete saglasnost za obradu Vaših ličnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu: info@autodelovibeograd.rs, a mi ćemo dalje postupiti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka kupaca.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies)

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš website koristi sledeće kolačiće:
1. Kolačić kojim dodajete neki proizvod u omiljene i koji se čuva 365 dana
2. Kolačić kojim dodajete neki proizvod u korpu i koji se čuva 365 dana
3. Kolačić koji vam omogućava da vidite koje proizvode ste prethono pogledali i koji se čuva 365 dana

Softver za analizu saobraćaja od strane treceg lica

Ovaj sajt koristi usluge Google Analytics servis za analizu podataka na web-u koje obezbeduju kompanije Google, Inc. („Google“). Ove usluge nam pomažu da unapredimo Vaše iskustvo boravka na našem sajtu. Servisu ukljucuju korišcenje kolacica koji se cuvaju na Vašem racunaru/uredaju i sadrže informacije o vašoj poseti našem sajtu kao što su: trajanje posete, posecene stranice, zemlja iz koje dolazite, tip pretraživaca koje koristite, uredaj koji koristite itd… Ukoliko želite da se informišete Više o uslugama Google Analytics, ukljucujuci i nacin kako da se odjavite sa servisa, posetite stranice https://www.google.com/analytics/ i https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Facebook i Google Adwords

Koristimo reklamni potencijal Facebook-a (Piksela) koji se dodaje na stranice našeg sajta što nam omogucava slanje podataka o aktivnostima posetilaca na sajtu. Pomocu piksela, Facebook kreira posebnu publiku koja posecuje odredene stranice ili skup stranica na kojima vrše konverzaciju. Ne prenosimo i ne objavljujemo licne podatke Facebook-u.

Pomocu Google Adwords remarketinga možemo kreirati prilagođenu publiku koja posecuje odredenu stranicu ili skup stranica i/ili vrši konverzaciju na sajtu. Servis Google Aswords koristimo za prikazivanje reklamnih kampanja kroz specificne i relevantne oglase kreiranoj publici. Ne prenosimo i ne objavljujemo nikakve licne podatke naših posetilaca Google-u. Na stranici https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated možete izvršiti podešanja reklamnih oglasa koje želite ili ne želite da vidite.

Informacije o obradi podataka o ličnosti

Lefindes Doo visoko ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.

Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj Polisi.

Podaci se prenose između Lefindes doo i klijenta u elektronskom obliku, putem šifrovane internet veze, a potom čuvaju na infrastrukturi koja je zaštićena od neovlašćenog pristupa.

Pravni osnov za prikupljanje i obradu podataka

Pravni osnov za prikupljanje i obradu podataka o ličnosti predstavlja pristanak lica, koji se daje prilikom zasnivanja ugovornog odnosa u vezi sa registracijom ili kupovinom a sve u skladu sa važećim zakonodavstvom Republike Srbije.

Lice odgovorno za obradu podataka

Lefindes Doo
Matični broj: 21726567
Zakonski zastupnik: Dragana Lekić
E-mail: info@autodelovibeograd.rs
Telefoni: 381 60 60 60 482
Radno vreme: 09.00-16.30 (CET/CEST), radnim danima

Svrha prikupljanja i obrade podataka

Možemo vam zatražiti vaše lične informacije u sledećim slučajevima:

Prilikom online registracije korisničkog naloga;
Pri kupovini proizvoda;
Ako učestvujete u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima;
Podaci o ličnosti prikupljaju se radi vođenja evidencije o tome koje je lice kupilo neki proizvod, kao i radi realizacije prava i obaveza koje proizlaze iz ugovornog odnosa u vezi kupovine i garancije.

Podaci o ličnosti se čuvaju sve dok klijent ne zatraži brisanje iz bilo kog razloga.

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje Lefindes doo može prikupljati su:

ime,
prezime,
poštanska adresa
e-mail adresa,
broj telefona,
datum rođenja,
podaci o firmi (ako se radi o firmi)

Prikupljanje informacije o drugim ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o vama, iste će biti korišćene isključivo u svrhe za koje su i dostavljene.

Kao primer ovog tipa prikupljanja informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina.

Način korišćenja podataka

Prikupljene informacije se koriste za:

1. Potrebe vođenja kupaca, njihovih porudžbina u sistemu i izvršenje usluge (dostava kupljenog proizvoda)

2. Pružanje korisničkih servisa / garancije

3. Poboljšanje efektivnosti naših web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude;

4. Slanje informacija u marketinške svrhe;

Prikupljeni podaci se ne dele sa bilo kojim trećim licem u Srbiji ili izvan nje.

Opoziv pristanka za obradu podataka i pravne posledice opoziva

Svaki naš kupac ima pravo da opozove prethodno dati pristanak za obradu podataka o ličnosti koje obrađuje Lefindes doo . Pravna posledica opoziva je prestanak ugovornog odnosa između Lefindes doo i klijenta, zbog nemogućnosti održanja ugovora na snazi, što za sobom povlači prestanak mogućnosti pružanja daljih usluga