AUTO DELOVI ONLINE PORUČIVANJE

Auto delovi za područje Srbije se poručuju online putem ili pozivom Call centra. Da biste poručili delove dovoljno je da pozovete naš Call centar gde možete dobiti precizne podatke o dostupnosti delova i njihovim cenama. Naši operateri raspolažu sa svim programima koji su potrebni da bi pronašli odgovarajući rezervni deo za Vaš automobil. Dugogodišnje iskustvo i velika paleta proizvoda koje imamo u ponudi su garant da ćete dobiti najoptimalniji kvalitet u odnosu na budžet kojim raspolažete.

Svi auto delovi su proverenog kvaliteta i uz kupljene proizvode imate garanciju od minimum 12 meseci od datuma kupovine. Neki premium brendovi sa kojima sarađujemo na svoje auto delove pružaju garanciju i do 3 godine. Prodaja auto delova se odvija online putem ali imate mogućnost da preuzmete poručenu robu u našem lokalu u Beogradu.

ONLINE PORUČIVANJE DELOVA

Da biste poručili auto delove online dovoljno je da pozovete naš Call centar gde možete dobiti precizne podatke o dostupnosti delova i njihovim cenama. Naši operateri raspolažu sa svim programima koji su potrebni da bi pronašli odgovarajući rezervni deo za Vaš automobil.

ISPORUKA AUTO DELOVA i PLAĆANJE

Poručene delove za automobil šaljemo kuriskim službama na Vašu kućnu adresu u roku od 24-48h. Auto delovi se mogu preuzeti i u lokalu na adresi Tošin bunar 188a lok 43, 44 Novi Beograd.

Mogućnost plaćanja koje pružamo su gotovinom ili preko računa firme. Plaćanje delova se vrši prilikom preuzimanja u prodavnici ili kurirkoj službi. 

AUTO DELOVI ONLINE

AUTO DELOVI LEFINDES ONLINE